VVS-DAGENE 2024

Brødrene Dahl satser mer enn noen gang på VVS-dagene

Endelig er det messeår! På sedvanlig vis blir VVS-dagene 2024 avholdt på Nova Spektrum i oktober, og en av de største aktørene stiller sterkere enn noen gang.

Published Last updated
Lars Tendal, administrerende direktør i Brødrene Dahl.

På en usedvanlig kald dag møter vi Brødrene Dahl på kontorene deres på Bryn i Oslo. Gradestokken viser mer enn 20 blå. Kulderekorder er slått i hovedstaden, Utenfor varehuset er det derimot like mye aktivitet som det pleier å være, da rørleggere fra hele Oslo forsyner seg av varer som skal brukes på dagens oppdrag.

– Effektivitet for rørleggeren er viktig for oss, og at vi klarer å skape den rasjonelle, gode hverdagen, og sørge for at vi har solid vareforsyning, alltid!  Det sier en entusiastisk Lars Tendal, CEO i Brødrene Dahl.

Satser på kompetanse og nettverk

I år øker Brødrene Dahl tilstedeværelsen sin på VVS-dagene betraktelig, og slår til med hele 450 kvadrat for å vise frem det beste de har å by på.

– Vi er en betydelig virksomhet for alle rørleggere i Norge, vi ønsker å vise hele kompetansebredden vi har. Derfor satser vi så tungt som vi gjør på VVS-dagene, og det er en kjempeviktig arena for å treffe rørleggeren ansikt til ansikt, forteller Tendal.

– Akkurat nå er det viktig å satse inn i fremtiden. Da tror jeg vi må møtes – ha dialog med hverandre for å forstå hvordan vi kan løse kundebehovene enda bedre. Det må vi gjøre i fellesskap!

 

Fortsetter satsinger fra 2023

Brødrene Dahl lanserte døgnåpen selvbetjening i varehusene sine. I tillegg ble det åpnet for søndagshandel i noen av varehusene, også. Arbeidet med å rulle ut disse satsingene videre fortsetter for fullt. 

Nemitek.no laget en sak om dette i 2023, som du kan se og lese her.

– Igjen, så handler det om å gjøre hverdagen enda enklere. Vi jobber som alltid med å få enda bedre varesortiment på plass, men også bedre logistikkløsninger, forteller Tendal.

Sammen skaper man gode løsninger for markedet

– Vi kan gjerne snakke om Brødrene Dahl, men det finnes også veldig mange andre aktører som er på VVS-dagene. Vi skal skape effektivitet i verdikjeden for alle, så de vil også møte mange andre fagmiljøer som er med på å skape gode løsninger for markedet, avslutter Tendal.

Brødrene Dahl møter du på VVS-dagene 16. - 18. oktober i Nova Spektrum på Lillestrøm!

Powered by Labrador CMS