VVS-DAGENE 16. - 19. OKTOBER

VVP lanserer omfattende program på VVS-dagene

VVS-dagene 2024 har som mål å skape et kompetanseløft for hele bransjen. VVP håper å være med på å skape den beste tverrfaglige arenaen for bransjen med sitt kursprogram.

Published Last updated
F.V: Terje Andersen, Anne Dahl Øiseth, assisterende daglig leder i VVP og og styremedlem i VVP, Petter Vang.

Fem medlemmer av VVP har gått sammen for å skape et program som skal gi mest mulig verdi til besøkende på VVS-dagene, samt egne medlemmer. Resultatet er at bransjeforeningen nå inviterer til faglige seminarer daglig, med klare fokusgrupper for hver dag.

–  Vi ønsker at VVP skal ta et større grep om hva som skjer på VVS-dagene, så vi har jobbet over tid for å finne ut hva vi kan bruke VVS-dagene til, forteller Anne Dahl Øiseth, assisterende daglig leder i VVP.

–  Vi i VVP ønsker jo å bruke VVS-dagene som en arena som gjør det spennende for besøkende å komme å se på messen, og det faglige, fortsetter Terje Andersen i VVP. 

Tre fokusgrupper over tre dager

Under VVS-dagene skal det allerede arrangeres et omfattende kursprogram, der leverandørene får en arena til å dele sin kunnskap. Dette er gratis for alle besøkende å delta på, og allerede er det flere leverandører som har sitt program klart. 

VVP

  • Bransjeforening for VA og VVS-produsentene
  • 55 medlemmer
  • VVP taler produsentens sak i og utenfor verdikjeden

VVP deler sitt seminarprogram i tre tydelige deler der hver dag skal fokusere på en spesifikk målgruppe; arkitekter, rådgivere og rørleggere.

– Vi har jobbet med å gjøre våre medlemmers produkter og VVS-dagene interessant for alle, og da har vi funnet ut at vi må spisse tilbudet mot de spesifikke målgruppene, sier styremedlem i VVP, Petter Vang.

– Seminarene vil være et sted der alle vil få faglig påfyll som er tilpasset målgruppen, samtidig som at det er en fin inngang til messen som helhet, fortsetter Vang.

Spesielt tilbud til skoleelever

En annen gruppe som VVP også gjerne vil gi litt mer oppmerksomhet er alle skoleelevene som skal bli fremtidens rørleggere, arkitekter og ingeniører. 

– Vi ønsker å invitere alle skoleelevene på frokost, og gi de en introduksjon til VVP, samtidig vil Rørentreprenørene også introdusere seg selv og sitt arbeid, forteller Øiseth. 

Det vil også bli arrangert konkurranser og aktiviteter spesielt for skolelevene.

VVS-dagene er årets møteplass

Med så mye på tapetet når VVS-dagene åpner 16. oktober, gleder VVP seg til de tre dagene på Lillestrøm.

–  Dette er sannsynligvis det viktigste møtestedet i hele år! Det er her alle nyhetene kommer, det er her alle folka kommer til å være, og det er her du kommer til å få en kompetanseheving som du ikke kommer til å klare å få på andre måter, avslutter Øiseth.

Mer informasjon om hele kursprogrammet, kalender og påmelding blir lansert i mai.

Powered by Labrador CMS