Aktivitets- og Kompetansesjef i NemiTek, Thomas Fransrud.

Gratis kurs på VVS-dagene – utstillerne tar regien 

VVS-dagene, som samler tusenvis av besøkende, vil i år tilby en unik mulighet – nemlig gratis kompetanse.

Published Last updated

Vi er nå godt i gang med å skape et omfattende og innholdsrikt fagprogram i samarbeid med utstillerne.

Målet er at deltakerne skal få et realt kompetanseløft og dermed et enda større utbytte av messen. For utstillerne gir dette en unik mulighet til utvidet markedsføring, leads, synlighet og faglig fokus.

Fagprogrammet er ment som et tillegg til aktivitetene på standene som for eksempel Learning Points, kurs og miniforedrag.

Utstillerne tar regien

Aktivitetene vil i utgangspunktet formes i samarbeid med utstillerne, men vi legger til rette for nødvendige fasiliteter som møterom og bevertning. Vi vil også bistå med rådgivning og markedsføring av hver enkelt aktivitet.

– Vi skal ikke bare gi utstillerne en plattform, men også en aktiv rolle i å forme presentasjonene. Vi forstår viktigheten av både praktisk og teoretisk innsikt. Derfor tilbyr vi også rådgivning som kan hjelpe utstillerne med å maksimere potensialet i sine kurs, sier Aktivitets- og Kompetansesjef i NemiTek, Thomas Fransrud.

Vi ønsker å involvere alle utstillerne i utformingen av fagprogrammet og oppfordrer utstillere til å registrere sine ønsker og ideer her. Har du spørsmål, kan du ta kontakt med Thomas Fransrud på e-post: thomas@nemitek.no.

Etter VVS-dagene

Deltakere vil motta en oppsummering av innholdet samt et deltakerbevis. Deltakerlisten vil også deles med utstillerne som er delaktige i hver enkelt aktivitet.

– Etter VVS-dagene er målet vårt at deltakerne sitter igjen med en varig opplevelse. Med oppsummeringer og deltakerbevis ønsker vi å anerkjenne deres deltakelse i fagprogrammet, sier Fransrud.

Bruk denne unike muligheten til å styrke din kompetanse og nettverk under VVS-dagene.

Medlemskap i NemiTek

– Vi tror på å skape en bærekraftig kunnskapsutveksling. Derfor er hele vårt fagprogram gratis, med et ekstra insentiv ved å inkludere gratis medlemskap i NemiTek for alle deltakere. Vi ønsker å være en positiv drivkraft for bransjens utvikling, avslutter Thomas Fransrud.

Powered by Labrador CMS