Tor Martin Garsjø, administrerende direktør i Geberit Norge.

VVS-DAGENE 16. - 18. OKTOBER

Geberit feirer stort på VVS-dagene

2023 ble et godt år for selskapet, med nye produktinnovasjoner og flere på vei. Nå er det fullt fokus på de neste årene. I 2024 feirer for øvrig Geberit 150 år, og det skal behørig markeres i stor stil under VVS-dagene i oktober.

Published Last updated

VVS-dagene tok en prat Tor Martin Garsjø, administrerende direktør i Geberit Norge:

En av de første listernene til Geberit i plast.

– Vi er godt fornøyde med 2023, selv om det var et vanskelig marked. Vi har nok tatt markedsandeler sånn sett. I 2024 kommer vi med nye innovasjoner som vi skal presentere på VVS-dagene, forteller han.

En veteran i bransjen

Geberit feirer i 2024 150 år, og det skal selvsagt markeres på VVS-dagene.

– Dette er et selskap med dype røtter i VVS. Vi har sisterneerfaring siden 1904 og er fortsatt markedsledende i dag, det er spesielt, fortsetter Garsjø.

Som markedsledende i Europa i en årrekke har Geberit erfaring med å navigere bransjen og være med på å innovere og gjøre hverdagen til kundene sine enklere. Geberit oppfant den første blybelagte sisternen i 1904, den første plastsisternen i 1952 og den første innbygde sisternen i 1964. 

– Vi skal fortsatt sette standarden i VVS-bransjen med våre løsninger! 

Offensive inn i fremtiden

Geberit gjør som flere andre som stiller ut på VVS-dagene. De satser frem mot 2025 og 2026 i påvente av gode tider for bransjen.

–Vi velger å ta den offensive varianten og vi har veldig stor tro på at markedet vil komme tilbake i 2025 med vekst, og vi ønsker å være en av vinnerne i det markedet, forteller Garsjø entusiastisk.

– Det er klart at med såpass mange spennende innovasjoner som vi vil lansere nå i år, så har vi tro på at vi kan bidra til å styrke posisjonen vår i markedet, fortsetter Garsjø.

Produksjon på Geberit-fabrikken i Jona, på cirka 1960-tallet.

En sterk møteplass

VVS-dagene samler over 150 utstillere og over 12.000 besøkende. Som den største møteplassen for bransjen er det en arena for nettverk og kompetanseheving.

– Vi hadde gode erfaringer fra 2022.

I løpet av et år finnes det mange samlingspunkter for bransjen, både lokalt og nasjonalt. Styrken til VVS-dagene er at det samler hele bransjen på et sentralt sted over mange dager - slik at alle aktører får muligheten til å møte så mange mennesker som mulig.

– Vi trenger en sterk hovedmesse for bransjen vår, og vi har tro på at det vil være det riktige å kraftsamle rundt én stor messe, avslutter Garsjø.

Geberit har som man ser alltid hatt sterk tilstedeværelse på messer.
Powered by Labrador CMS