VVS-DAGENE 16. - 19. OKTOBER

– Vil gjøre standen så bærekraftig som mulig

Når man er leverandør i VVS-bransjen reiser man mye rundt for å møte kunder og samarbeidspartnere. Spesielt på messer og konferanser over hele landet. Lindab tenker ombruk og bærekraft når de reiser rundt, og spesielt på VVS-dagene 2024.

Published Last updated
Stefan Myhre Pettersen, salgs- og markedssjef, og Endre Martinsen Nybråten, kommunikasjonssjef i Lindab viser frem ombrukte messeelementer på showrommet til Lindab i Oslo.

 – Vi prøver å bruke om det aller meste av det vi har med rundt på messene, åpner Stefan Myhre Pettersen med.

Han er nettopp blitt forfremmet til salgs- og markedssjef i Lindab. Han er et kjent ansikt i bransjen, med sin evne til å formidle kunnskap er han blitt en av Lindabs mest kjente profiler. Vi møter han og også forfremmede Endre Martinsen Nybråten, som er kommunikasjonssjef. 

Bærekraft og ombruk i praksis

En av de tingene de har jobbet mye med de siste årene er å bruke om utstillingselementer på messene de reiser rundt på. Dette for å unngå for mye bruk og kast av materialer.

– Det er ikke noe å skyve under en kano - som vi sier nordafor - at vi kaster fryktelig mye, altfor mye, etter messer. Så det handler om å løse det så bærekraftig som mulig, forteller Pettersen.

Showrommet til Lindab i Oslo er bygget opp med elementer som er blitt brukt på messer og utstillinger. Noen av veggene er ombrukt fra VVS-dagene i 2019. Utstillingsveggene med produkter kan endres og tilpasses fortløpende etter behov. Spjeld kan skrus ned og erstattes med andre produkter, og klistremerker med nye budskaper kan festes på.

– Nå har vi satt opp et klasseromoppsett her også, så kan vi ha produktopplæring på skjerm. Her kan kundene gå inn og se og føle på produktene, forteller Nybråten.

– Vi har vært med på mye messer, vi prøver å gjenbruke det aller meste vi har brukt på messer. Vi prøver å gjøre standen så bærekraftig som mulig, fortsetter Pettersen.

Sprell på VVS-dagene 2024

Som alltid planlegger Lindab sterk tilstedeværelse på VVS-dagene i 2024. De har vært med så lenge mange av de kan huske, iallefall tilbake til 2012. De stiller ut sammen med Camfil, og kan love at det blir liv og røre.

– Det som er med messer er at vi ikke får mer ut av dem enn det vi gjør selv, forteller Pettersen, mens Nybråten nikker seg enig.

Pettersen kan love både spesielle aktiviteter og annet som vil foregå når den bærekraftige standen til Lindab står klar i Nova Spektrum under VVS-dagene 16. - 19. oktober.

– Det er mulighet til å møte veldig mange av våre kunder, og bransjen generelt på kjempekort tid. Så alle med litt salg i blodet gleder seg jo som en unge til å stå på Lillestrøm i oktober!

En av veggene Lindab bruker på messer har blitt brukt flere ganger, med mulighet til å endre elementer fortløpende. Her fra Proptech Summit.
Powered by Labrador CMS