FREMOVER: Daglig leder i NemiTek, Thor-Jostein Egeland (t.h.), lover et fullpakket kursprogram under VVS-dagene hvor de som besøker messen kan delta – helt gratis. Her med salgssjef for VVS-dagene, Henrik Sakshaug.

Tusenvis av fagfolk og tidenes kompetanseløft

Tusenvis av fagfolk er ventet til VVS-dagene i oktober. Der skal NemiTek arrangere tidenes kompetanseløft for den norske vvs-bransjen.

Published Last updated

I 2024 feirer arrangøren av VVS-dagene – NemiTek 100 år.

– I generasjoner har NemiTek formidlet kunnskap til vvs-bransjen. I vårt jubileumsår setter vi så klart kunnskap og kompetanse i høysetet. Og vi tar regningen. Det blir et fullpakket kursprogram under VVS-dagene hvor de som besøker messen kan delta – helt gratis. Benytt VVS-dagene 2024 til å oppdatere deg, ikke bare på produkter og løsninger, men også på fag.

– Kurs du normalt ville brukt både mye tid og penger på til vanlig, kan du ta gratis under VVS-dagene, forteller daglig leder i NemiTek, Thor-Jostein Egeland.

16. - 18. oktober 2024 arrangeres VVS-dagene i Nova Spektrum. Der samles hele vvs-bransjen for å presentere løsninger, kjøpe og selge, utveksle erfaringer, dele kunnskap og bygge nettverk og kompetanse.

Størst i Skandinavia

– VVS-dagene har gjennom flere tiår bevist at det er bransjens desidert største og mest effektiv salgsarena. I år kombinerer vi salgsarenaen med et historisk kompetanseløft som vil trekke tusenvis av fagfolk til messen, sier salgssjef for VVS-dagene, Henrik Sakshaug.

VVS-dagene er Skandinavias største fagmesse innen VVS. Fagsamlingen og messen under VVS-dagene arrangeres i samarbeid med de fremste av vvs-bransjens produsenter, leverandører og fagmiljøer. 

– Som medlem i NemiTek deltar du gratis på samtlige kurs under VVS-dagene 2024, sier Egeland.

Rekordtidlig salg

– Nærmere 90 prosent av utstillingsarealet er nå revet bort. Vi har fortsatt noen gode plasser igjen, men disse vil nok også gå raskt, så det gjelder å være tidlig ute for de leverandørene som ikke har booket plass ennå, informerer Sakshaug.

Hvilke selskaper som deltar på VVS-dagene er foreløpig ikke offentliggjort. 

– Listen over utstillere vil bli lagt ut når vi har klargjort hallkartene. Men det vi kan si er at de som deltar er der for å ta markedsandeler. Mange av utstillerne i år har kjøpt større stands enn tidligere. Det viser at de satser og mener alvor. Deltagelsen vil kunne gi dem en god utgang på 2024 og en kickstart på 2025.

VVS-dagene er Norges viktigste møteplass for energi - og miljøteknikk og arrangeres 16.-18. oktober 2024 i Nova Spektrum i Lillestrøm. Fagmessen er en åpen arena for fagpersoner i VVS-bransjen med over 12.000 besøkende fra hele landet. 

Powered by Labrador CMS